The Artist’s Way schrijfroute

Starts 1 september 2016
Ends 29 december 2016

09:30 - 11:30

Stationsstraat 15 Abcoude

losse les € 20 hele route 12 weken € 180

O.M.A. schrijft met “The Artist’s Way schrijfroute”

victoria erickson

Elke donderdag ochtend kun je bij O.M.A. terecht voor de Artist’s Way schrijfroute.
Ik geloof dat getalenteerde mensen hun creativiteit zijn kwijtgeraakt. Ze raakten geblokkeerd – om verschillende redenen, misschien wel door een nare leraar, een afgunstige vriend of jaloerse ouders. Maar ongeacht je leeftijd of je levensloop, en ongeacht de vraag of het beoefenen van kunst je werk, je liefhebberij of je droom is, het is nooit te laat of te egoïstisch of te dwaas om aan je creativiteit te werken.” Julia Cameron

In de schrijfroute ‘The Artist’s Way van Julia Cameron ga je op zoek naar je eigen inspiratie. Een groot cadeau dat je leven en ondernemerschap in positieve zin verandert. De zaken die je weerhouden om meer uit je creativiteit te putten worden door deze methode ontkracht en ontmanteld. Het deel van jezelf dat milder is, genuanceerder en vanuit onbevangen plezier nieuwe dingen onderneemt, komt veel meer tevoorschijn. In 12 weken werk je een groot aantal schrijfopdrachten door uit het werkboek. Want schrijven helpt je gedachten op gang te brengen, te reflecteren en zet je klaar voor nieuwe inzichten. Tijdens de bijeenkomst krijg je enorm veel handvaten om jezelf te verrijken en wordt je uitgenodigd om met de groep jouw ontdekkingen en ervaringen te delen. Zo leer je niet alleen van elkaar maar vind je ook herkenning en ontdek je de kracht van jezelf uiten.

De docent Ingrid Van Lier heeft verschillende schrijfcursussen voor de Volksuniversiteit en Cursusproject Loenen gegeven. Ze is van origine technisch vertaalster en heeft diverse post-HBO leerroutes gevolgd bij de Hogeschool Utrecht over creatief schrijven, reisverslagen schrijven, interview en algemene basisjournalistiek. Haar missie is om anderen de waarde van het samen schrijven te laten ontdekken en wat dit voor je kan betekenen. Hoe het je leven de vorm kan helpen geven die je diep van binnen wenst. Zij put ook uit haar ervaring met het werken met NLP, Transactionele Analyse en Systemisch werken om de begeleiding in de creatieve schrijfroutes een veilige en stevige bodem te geven.

Wil je meer informatie, of een eerste proefles meedoen, neem dan contact op met O.M.A. Flexplek.

Sluit

evenement bijwonen

Wil je meer informatie of een eerste proefles meedoen? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sluit

Kom langs

Wil je eerst onze ruimte zien voordat je je aanmeld? Kom langs om eens te komen kijken. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.