Culi Jazz in Abcoude: Fijne live muziek en smaakvol eten

9 april 2017

16:00 - 19:00

Stationsstraat 15 Abcoude

Eur 25

Culi Jazz in Abcoude: Fijne live muziek en smaakvol eten

Op zondag 9 april wordt O.M.A. omgetoverd tot een sfeervolle jazzy-achtige club waar je onder het genot van een hapje en drankje kan ontspannen en genieten van het prachtige duo “A Case of Us’.  Daphne Allard zingt live voor u een mooie selectie van Franse chansons, Nederlandstalige ballads en klinkende jazz nummers. Zij wordt begeleid op de piano door Ronald Fransen.

Om 16 uur worden jullie ontvangen met een hapje en feestelijk drankje. Een voorproefje van de speellijst mag ik jullie alvast geven: Black Coffee (Ella Fitzgerald), Aprês le Froid (Pilippe Elan), Send in the clowns (Barbara Streisand) en nog veel meer.

Laat je verrassen door de weldadige combinatie van prachtige muziek en met liefde en aandacht bereide gerechten. Gery van Willigen van “Make my Day” serveert deze avond een wel heel smaakvol vegetarisch driegangen diner.

Het is een totaalbeleving die je echt niet wilt missen. Je moet het gewoon komen ervaren.

Je kunt je opgeven door een email te sturen naar info@oma-abcoude.nl, maar je kunt ook even bellen om zeker te zijn van een plekje 06 12 10 27 41. De prijs is eur 25,- inclusief eten en drinken.

 

 

 

 

 

 

Sluit

Kom langs

Wil je eerst onze ruimte zien voordat je je aanmeld? Kom langs om eens te komen kijken. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.